Снимка БулфотоИзвестният журналист Горан Благоев, който наскоро напусна БНТ, не остана дълго

...
Снимка БулфотоИзвестният журналист Горан Благоев, който наскоро напусна БНТ, не остана дълго
Коментари Харесай

Горан Благоев ще води свое предаване в Евроком

Снимка Булфото

Известният публицист Горан Благоев, който наскоро напусна Българска национална телевизия, не остана дълго без работа.  Благоев, който дълги години водеше „ Вяра и общество “ по Българска национална телевизия, към този момент има лично предаване по телевизия Евроком.  Новата продукция се споделя „ Памет без отминалост “ и ще се излъчва всяка събота от 19 ч.

„ Благодаря на притежателите на малкия екран и на сътрудниците там за съпричастността и поддръжката. Започвам нов план в медия в която оцениха моя насъбран с десетилетията професионализъм. В медия, в която ти оказват помощ да реализираш концепциите си, а не ти пречат. В медия в която ти дават независимост, а не те мачкат “, написа Благоев, който е член на „ Републиканци за България “ и дава отговор за демографските, етническите и религиозните проблеми.

Горан Благоев напусна Българска национална телевизия на 1 декември, като изясни, че там под управлението на генералния шеф Емил Кошлуков „ стартира да господства примирението, безхарактерността, посредствеността. “ До спор сред водещия и шеф се стигна началото на лятото, когато повторения на „ Вяра и общество “ отпаднаха от лятната скица на малкия екран. Тогава Благоев загатна, че самото предаване ще бъде свалено от ефир през есента под напън от управлението на Българската православна черква, което отхвърля предложения да взе участие в предаването, напомня

На 4 декември „ Вяра и общество “ щеше да стане на 15 година Ето какво написа във фейсбук страницата си Горан Благоев по този мотив: „ Днес, преди 15 години, „ Вяра и общество “ за първи път се срещна със своите фенове. Не съм очаквал, че предаването ще има толкоз дълъг живот, нито, че няма да си отиде от напреднала възраст, а ще бъде убито по най-долнопробния метод. То беше като третото ми дете и постоянно ще си припомням с любов за него. Благодаря на феновете и екипа, че през тези години бяхме дружно. “

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР